Kenniscentrum borstvoeding

Een houvast bij borstvoeding voor moeders en professionelen

Waar je met maaltijdcheques of creditcard kan betalen, dat zien klanten duidelijk aan een pictogram op ramen of deuren. Maar jonge moeders die op stap gaan met hun baby en borstvoeding geven, weten niet altijd goed waar ze welkom zijn om hun kindje rustig te voeden.

Het meest natuurlijke (een plekje om je baby te voeden) wordt in Vlaanderen niet zichtbaar aangegeven. Voor sommigen vraagt het heus veel  assertiviteit om in een volle taverne of bibliotheek de baby aan de borst te leggen.

 

Daarom is er deze sticker
bvwinkel transyellow
 En deze sticker in de Provincie Limburg
sticker limburg
  Winkels, cafés, restaurants, brasseries, bibliotheken, gemeentehuizen,... geven met deze sticker aan dat je er welkom bent om je baby te voeden. Om een lijst te vinden met alle geregistreerde winkels, cafés, restaurants, brasseries, bibliotheken,... in jouw buurt waar je welkom bent om je baby te voeden, klik op de kaart.

 

 map small
Ken je zelf ook een plek waar borstvoedende mama's welkom zijn en waar nog geen sticker hangt of heb je zelf een winkel, café, restaurant, brasserie, bibliotheek waar borstvoedende mama’s welkom zijn, vraag dan via mail de sticker aan of haal er één op bij het Expertisecentrum Kraamzorg in je  provincie en registreer hier. icon 16385