Kenniscentrum borstvoeding

Een houvast bij borstvoeding voor moeders en professionelen

Ben je op zoek naar boeken die baby’s aan de borst tonen of op het niveau van een kind uitleg geven over borstvoeding? Kijk dan hier even naar ons peuter- en kinderboek over borstvoeding.

 

Mama tovert melk

In dit boek worden kinderen van 5 tot 12 jaar op een speelse manier vertrouwd gemaakt met borstvoeding. Het is bijzonder geschikt voor kinderen die een broertje of zusje krijgen en om voor te lezen in scholen. Via een speels verhaal en vele illustraties maak je kennis met Emilie, die net een broertje heeft gekregen, en haar gezin. Emilie is nieuwsgierig naar hoe mama zomaar melk kan toveren. Van mama en oma krijgt ze wonderlijke antwoorden op al haar vragen.

Anna op babybezoek

In dit boek wordt een herkenbaar verhaal voor peuters overgebracht, namelijk: borstvoeding en op babybezoek gaan. Het boek is een ideaal geboortegeschenk, het bevat mooie illustraties en is gemakkelijk voor te lezen. De Anna-serie is een zeer gekende en succesvolle reeks boeken. Via een sterke beeldtaal en vrolijke stijl maakt de peuter kennis met Anna, die op babybezoek gaat bij tante Vicki. Nadat Anna en tante Vicki baby Warre een badje gegeven hebben, is het tijd om melk te drinken. Baby Warre drinkt aan de borst bij tante Vicki.

 

Hier vind je meer informatie over onze winkel.